MINI PICUKĖS iš sluoksniuotos tešlos
Ingridientai:
250 g sluoksniuotos bemielės tešlos
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
2 valgomieji šaukštai majonezo
1 arbatinis šaukštelis Provanso žolių mišinio
1 – 2 česnako skiltelės
125 g mocarelos sūrio
125 g virto kumpio ar virtos dešros.
250 g sluoksniuotos bemielės tešlos
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
2 valgomieji šaukštai majonezo
1 arbatinis šaukštelis Provanso žolių mišinio
1 – 2 česnako skiltelės
125 g mocarelos sūrio
125 g virto kumpio ar virtos dešros.
Iškočiotą didelį sluoksniuotos bemielės tešlos lakštą (reikėtų pirkti tą pakuotę, kur du dideli lakštai ir iškočioti iki ~30 x 40 cm) aptepti pomidorų padažu, sumaišytu su majonezu ir pagardintu prieskoniais bei česnakais. Ant viršaus užtarkuoti mocarelos sūrį ir virtą kumpį ar virtą dešrą. Įdarą šiek tiek rankomis prispausti prie tešlos. Tešlą su įdaru standžiai susukti į vyniotinį. Vyniotinį peiliu supjaustyti piršto storio riekelėmis. Riekeles dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 200° C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių arba kol apskrus.
Skanaus!

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?