Maltos vištienos ir pievagrybių kepsneliai
Ingridientai:
2 valgomieji šaukštai sviesto,
1 poras arba vidutinio dydžio svogūnas,
200 g pievagrybių,
2 -3 griežinėliai rūkytos šoninės (nebūtina, bet priduoda dūmo skonio),
2 arbatiniai šaukšteliai džiovinto mairūno,
800-900 g maltos vištienos,
2/3 puodelio džiūvesėlių,
1 kiaušinis,
Druskos, pipirų pagal skonį.
2 valgomieji šaukštai sviesto,
1 poras arba vidutinio dydžio svogūnas,
200 g pievagrybių,
2 -3 griežinėliai rūkytos šoninės (nebūtina, bet priduoda dūmo skonio),
2 arbatiniai šaukšteliai džiovinto mairūno,
800-900 g maltos vištienos,
2/3 puodelio džiūvesėlių,
1 kiaušinis,
Druskos, pipirų pagal skonį.
Susmulkinkite porą arba svogūną, grybus ir rūkytą šoninę. Ištirpinkite keptuvėje sviestą, sudėkite svogūnus ar porus, pakepinkite kol pradės minkštėti, tada sudėkite šoninę, pievagrybius, pabarstykite druska, pipirais ir kepkite vis maišant, kol viskas suminkštės. Atvėsinti.
Dideliame dubenyje sumaišykite maltą vištieną, porų ir pievagrybių mišinį, džiūvesėlius, mairūnus, kiaušinį, pagardinkite druska, pipirais. Sukrėskite masę į paruoštą kepimo indą ir kepkite 190-200 °C temperatūroje 50-60 minučių.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?