скачать шаблоны dle Игры для Андройд
Registracija    Prisijungti
Prisijungimo panelė
» » » Maltos vištienos ir pievagrybių kepsneliai

Greitai paruošiami / Sotūs / Keptuvėje / Orkaitėje / Kepsniai, antrieji / Grybų patiekalai / Paukštienos patiekalai

Maltos vištienos ir pievagrybių kepsneliai

Maltos vištienos ir pievagrybių kepsneliai Ingridientai:

2 valgomieji šaukštai sviesto,
1 poras arba vidutinio dydžio svogūnas,
200 g pievagrybių,
2 -3 griežinėliai rūkytos šoninės (nebūtina, bet priduoda dūmo skonio),
2 arbatiniai šaukšteliai džiovinto mairūno,
800-900 g maltos vištienos,
2/3 puodelio džiūvesėlių,
1 kiaušinis,
Druskos, pipirų pagal skonį.

Gaminimas:

Susmulkinkite porą arba svogūną, grybus ir rūkytą šoninę. Ištirpinkite keptuvėje sviestą, sudėkite svogūnus ar porus, pakepinkite kol pradės minkštėti, tada sudėkite šoninę, pievagrybius, pabarstykite druska, pipirais ir kepkite vis maišant, kol viskas suminkštės. Atvėsinti.
Dideliame dubenyje sumaišykite maltą vištieną, porų ir pievagrybių mišinį, džiūvesėlius, mairūnus, kiaušinį, pagardinkite druska, pipirais. Sukrėskite masę į paruoštą kepimo indą ir kepkite 190-200 °C temperatūroje 50-60 minučių.

Skanaus :)
Virtuvės šefas/-ė:Regina  14-08-2018, 20:01   Skaitė: 33167    ............
Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.