ATRADIMAS: kokosiniai traškučiai!!
Ingridientai:
45 g sviesto;
1/3 puodelio šviesaus rudojo cukraus;
1 puodelis nesaldžių kokoso drožlių;
¾ puodelio kukurūzų sirupo;
2 valgomieji šaukštai miltų;
žiupsnelis druskos.
45 g sviesto;
1/3 puodelio šviesaus rudojo cukraus;
1 puodelis nesaldžių kokoso drožlių;
¾ puodelio kukurūzų sirupo;
2 valgomieji šaukštai miltų;
žiupsnelis druskos.
Sviestą, cukrų bei sirupą sudedame į nedidelį puodą ir kaitiname, kol visi ingredientai ištirps. Kokoso drožles sumaišyti su druska bei miltais ir supilti į sviesto bei cukrų mišinį. Gerai išmaišyti. Dėti arbatiniu šaukštelius tešlą ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant didelius tarpus. Kepti 180 įkaitintoje orkaitėje 8-9 minutes. Ištraukus pora minučių palaukti, kol traškučiai sutvirtės ir mentele atsargiai perkelti ant grotelių.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?