VIRTINUKAI SU MĖLYNĖMIS!!
Ingridientai:
Stiklinė mėlynių
2 kiaušinio tryniai
2 valgomieji šaukštai aliejaus
žiupsnelis druskos
2 – 3 stiklinės miltų
truputis šilto vandens.
Stiklinė mėlynių
2 kiaušinio tryniai
2 valgomieji šaukštai aliejaus
žiupsnelis druskos
2 – 3 stiklinės miltų
truputis šilto vandens.
Į 250 ml talpos stiklinę supilti trynius, aliejų, suberti druską ir pripilti šilto vandens, kad stiklinė būtų pilna. Viską sumaišyti. Į dubenį išsijoti miltus (pradžioje maždaug dvi stiklines), juose padaryti duobutę ir į ją supilti vandens-trynių mišinį. Užmaišyti minkštą tešlą ir leisti pabrinkti miltams pusvalandį ar ilgiau.
Tešlą plonai iškočiojame, su formele ar stikline išspaudžiame apskritimus, dedame nedidelį šaukštą mėlynių įdaro ir užlankstome. Paruoštus virtinukus sudedame į verdantį vandenį ir verdame, kol iškils į vandens paviršių. Valgome su cukrumi, medumi, sviesto-grietinės-cukraus padažu.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?