Tešloje kepti grybai
Ingridientai:
Grybai 300 g
Miltai 300 g
Alus
Aliejus
Druska pagal skonį.
Grybai 300 g
Miltai 300 g
Alus
Aliejus
Druska pagal skonį.
Marinuotus grybus nukošti, atrinkti tik kepurėles, suberti ant kiaurasamčio ir nuvarvinti. Paruošti alaus tešlą: į dubenėlį suberti išsijotus miltus, druską, o alaus pilti tiek, kad gautųsi skysta tešla.
Tešlą palikti kiek pastovėti, kad išbrinktų miltai. Tada į ją įpilti 3-4 šaukštus aliejaus ir gerai išmaišyti.
Į paruoštą tešlą pamirkyti grybus ir kepti juos gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai parusvėja. Valgyti atvėsusius.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?