Orkaitėje kepta AVIŽINĖ KOŠĖ
Ingridientai:
Avižų dribsniai 135 g
Razinos 75 g
Lazdyno riešutai 75 g
Cinamonas 1 vnt
Rudasis cukrus 3 šaukšti
Vanilės ekstraktas 1 arbatinis šaukštelis
Pienas 850 ml.
Avižų dribsniai 135 g
Razinos 75 g
Lazdyno riešutai 75 g
Cinamonas 1 vnt
Rudasis cukrus 3 šaukšti
Vanilės ekstraktas 1 arbatinis šaukštelis
Pienas 850 ml.
Sumaišyti dribsnius, razinas ir riešutus. Pagardinti cinamonu, 1 valgomuoju šaukštu rodojo cukraus ir vanile. Orkaitė – 150 C. Avižas užpilti pienu ir kepti orkaitėje 45 minutes. Viršų apibarstyti likusiais 2 valgomaisiais šaukštais rudojo cukraus ir dar kepti 15 min.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?