Naminis POMIDORŲ PADAŽAS
Ingridientai:
Alyvuogių aliejus 1 šaukštas
Svogūnas 2 vnt
Imbieras 1 vnt
Česnakas 2 skiltelės
Čili prieskoniai 1 šaukštas
Pomidorai 800 g
Rudasis cukrus 100 g
Kalendra 1 arbatinis šaukštelis.
Alyvuogių aliejus 1 šaukštas
Svogūnas 2 vnt
Imbieras 1 vnt
Česnakas 2 skiltelės
Čili prieskoniai 1 šaukštas
Pomidorai 800 g
Rudasis cukrus 100 g
Kalendra 1 arbatinis šaukštelis.
Susmulkinkite česnakus, svogūnus, čili pipirą, imbierą ir pomidorus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Į keptuvę suberkite smulkintus svogūnus, imbierą, česnakus ir čili pipirą ir apkepkite kol suminkštės (apie 15 minučių). Suberkite likusius ingridientus ir pamaišydami virinkite 30 minučių kol mišinys sutirštės ir įgaus lipnumo.
Iš lėto atvėsinkite ir suplakite su mikseriu kol masė taps vientisa. Visiškai atvėsintas ir laikomas šaldytuve šis padažas bus tinkamas vartojimui apie 3 mėnesius.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?