Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Ypatybės » Greitai paruošiami » Naminis POMIDORŲ PADAŽAS

    Naminis POMIDORŲ PADAŽAS

    Receptą mums atsiuntė:

    Naminis POMIDORŲ PADAŽAS
    Ingridientai:

    Alyvuogių aliejus 1 šaukštas
    Svogūnas 2 vnt
    Imbieras 1 vnt
    Česnakas 2 skiltelės
    Čili prieskoniai 1 šaukštas
    Pomidorai 800 g
    Rudasis cukrus 100 g
    Kalendra 1 arbatinis šaukštelis.

    Gaminimas:

    Susmulkinkite česnakus, svogūnus, čili pipirą, imbierą ir pomidorus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Į keptuvę suberkite smulkintus svogūnus, imbierą, česnakus ir čili pipirą ir apkepkite kol suminkštės (apie 15 minučių). Suberkite likusius ingridientus ir pamaišydami virinkite 30 minučių kol mišinys sutirštės ir įgaus lipnumo.

    Iš lėto atvėsinkite ir suplakite su mikseriu kol masė taps vientisa. Visiškai atvėsintas ir laikomas šaldytuve šis padažas bus tinkamas vartojimui apie 3 mėnesius.

    Skanaus :)
    Peržiūros: 20075
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite

    Didelio susidomėjimo sulaukė...

    TUNO KEPSNYS su sezamu
    Jautienos ir daržovių troškinys
    Aštrios ir traškios tortilijos su jautiena
    ČIČINSKO kepsnys
    Rausvoji pomidorų sriuba su ryžiais

  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик