скачать шаблоны dle Игры для Андройд
Registracija    Prisijungti
Prisijungimo panelė
» » » Baršteliai KITAIP: trinta burokėlių sriuba!

Greitai paruošiami / Sotūs / Vegetariški / Virti / Idėjos sveikai vakarienei / Sriubos / Daržovių patiekalai

Baršteliai KITAIP: trinta burokėlių sriuba!

Baršteliai KITAIP: trinta burokėlių sriuba! Ingridientai:

1 kg burokėlių
3 nedidelės bulvės
2 svogūnai
3 skiltelės česnako
30 g sviesto
300 g pieno ar liesos grietinėlės
600 g vištienos sultinio
žiupsnelis kario
žiupsnis džiovinto raudonėlio
druska
pipirai.

Gaminimas:

Burokėlius nulupkite, bulves nuskuskite. Daržoves perpjaukite į kelias dalis ir sudėkite į puodą. Užpilkite vandeniu taip, kad apsemtų, pagardinkite druska. Virkite ant vidutinio stiprumo ugnies. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite smulkiais kubeliais pjaustytus svogūnus ir česnakus, kol svogūnai suminkštės. Burokėliams ir bulvėms išvirus, nupilkite vandenį. Į puodą supilkite vištienos sultinį, pieną ar grietinėlę, sudėkite kepintus svogūnus ir česnakus, pagardinkite druska, pipirais, žiupsniu kario ir džiovinto raudonėlio. Dar šiek tiek pakaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies, kol sriuba bus karšta. Užgesinkite ugnį ir sutrinkite sriubą maisto smulkintuvu iki visiškai vientisos, lygios masės. Dar karštą išpilstykite į dubenėlius ir patiekite.

Skanaus! :)
Virtuvės šefas/-ė:Regina  11-07-2018, 11:32   Skaitė: 11829    ............
Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.