Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Ypatybės » Greitai paruošiami » NAAN duonelės/paplotėliai - itin paprastai !

    NAAN duonelės/paplotėliai - itin paprastai !

    Receptą mums atsiuntė:

    NAAN duonelės/paplotėliai - itin paprastai !
    Ingridientai:

    120 ml šilto vandens;
    0,5 valgomojo šaukšto sausų mielių;
    1 valgomasis šaukštas cukraus;
    1,5 valgomojo šaukšto kambario temperatūros pieno;
    1 plaktas, kambario temperatūros kiaušinis;
    1 arbatinis šaukštelis druskos;
    500 ml miltų.

    Gaminimas:

    Mieles sumaišome su cukrumi ir užpilame šiltu vandeniu, kelias minutes palaukiame, kol suputos. Supilame pieną, plaktą kiaušinį bei druską. Po truputį beriame miltus ir minkome tešlą. Užminkome minkštą vientisą tešlos rutulį, dedame į riebalais pateptą dubenį, uždengiame maistine plėvele ir gerą valandą laukiame, kol tešla padvigubės. Iškilusią tešlą perminkome ir padaliname į 10-16 mažų rutuliukų, juos apdengiame švariu rankšluosčiu, kad neapdžiūtų ir dar 15 minučių pakildiname. Keptuvę gerai įkaitiname ir iškart sumažiname temperatūrą iki vidutinės. Jei reikia, švelniai patepame keptuvę sviestu. Kiekvieną tešlos rutuliuką plonai iškočiojame į blynelį ir kepame po kelias minutes iš abiejų pusių.

    Skanaus! :)
    Peržiūros: 14533
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite

    Didelio susidomėjimo sulaukė...

    Duonelės su sėklomis
    Puikūs RYŽIŲ PAPLOTĖLIAI
    BULVINIAI KVADRATĖLIAI
    Gaminame namuose: maskarponės sūris itin lengvai ir paprastai
    Karališkos krevetės paprastai ir greitai

  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик