Bananinis meduolių skanėstas
Ingridientai:
0,5 kg meduolių (meduolius rinkitės skanius ir nelabai kietus)
5-6 bananai
pertepimui
4 stiklinės grietinės
0,5 stiklinės cukraus
tarkuotos citrinos žievelės
2 šaukšteliai geros kakavos (kas mėgsta)
0,5 kg meduolių (meduolius rinkitės skanius ir nelabai kietus)
5-6 bananai
pertepimui
4 stiklinės grietinės
0,5 stiklinės cukraus
tarkuotos citrinos žievelės
2 šaukšteliai geros kakavos (kas mėgsta)
Meduolius sutrupinti, palikus 5-6 meduolius, kuriuos tik supjaustyti. Bananus taip pat supjaustyti griežinėliais.
Paruošti pertepimą:
grietinę, cukrų, citrinos žieveles suplakti šluotele. Jei norite dalį palikti baltos spalvos, o dalį rudos (įmaišius kakavos).
Į tortinę formą pradedam sluoksniuoti produktus. Iš pradžių sudedam supjautus meduolius, bananų griežinėlius, pertepimą, meduolių trupinius, bananus, pertepimą.
Pertepimo spalvom taip pat galima sužaisti.
Viršų užbaigiam meduolių trupiniais.
Palikti šalddytuve parai. Reikia , kad įsigertų pertepimas.
Visiškai nesudėtingas, skonis nepakartojamas.

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?