Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Ypatybės » Greitai paruošiami » Bananinis meduolių skanėstas

    Bananinis meduolių skanėstas

    Receptą mums atsiuntė:

    Bananinis meduolių skanėstas
    Ingridientai:

    0,5 kg meduolių (meduolius rinkitės skanius ir nelabai kietus)
    5-6 bananai

    pertepimui
    4 stiklinės grietinės
    0,5 stiklinės cukraus
    tarkuotos citrinos žievelės
    2 šaukšteliai geros kakavos (kas mėgsta)

    Gaminimas:


    Meduolius sutrupinti, palikus 5-6 meduolius, kuriuos tik supjaustyti. Bananus taip pat supjaustyti griežinėliais.
    Paruošti pertepimą:
    grietinę, cukrų, citrinos žieveles suplakti šluotele. Jei norite dalį palikti baltos spalvos, o dalį rudos (įmaišius kakavos).
    Į tortinę formą pradedam sluoksniuoti produktus. Iš pradžių sudedam supjautus meduolius, bananų griežinėlius, pertepimą, meduolių trupinius, bananus, pertepimą.
    Pertepimo spalvom taip pat galima sužaisti.
    Viršų užbaigiam meduolių trupiniais.
    Palikti šalddytuve parai. Reikia , kad įsigertų pertepimas.
    Visiškai nesudėtingas, skonis nepakartojamas.
    Peržiūros: 24362
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite

    Didelio susidomėjimo sulaukė...

    Tradicinis skanėstas ŠIMTALAPIS!!
    Tradicinis skanėstas SKRUZDĖLYNAS

  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик