MĖSAINIS su VIŠTIENA ir česnakiniu padažu vos per 25 min.!
Ingridientai:
1 Bandelė
100 g Vištienos filė
50 g Sūrio
Salotos pagal skonį
Svogūnai pagal skonį
0,5 Pomidoro
žiupsnelis druskos
žiupsnelis Pipirų
žiupsnelis Vištienos prieskonių
Padažui
1 šaukštas Majonezo
1 Agurkas
1 skiltelė Česnako.
1 Bandelė
100 g Vištienos filė
50 g Sūrio
Salotos pagal skonį
Svogūnai pagal skonį
0,5 Pomidoro
žiupsnelis druskos
žiupsnelis Pipirų
žiupsnelis Vištienos prieskonių
Padažui
1 šaukštas Majonezo
1 Agurkas
1 skiltelė Česnako.
Vištienos filė pabarstykite pipirais ir vištienos prieskoniais. Kepkite ant kaitrios ugnies apie 10 minučių, kol iš abiejų pusių gerai iškeps. Prieš baigiant kepti pabarstykite druska. Bandeles perpjaukite pusiau ir penkioms minutėms dėkite į iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kol bandelės skrunda, o mėsa kepa, paruoškite padažą: elektriniu smulkintuvu susmulkinkite agurkus, česnaką ir majonezą. Paruoštą padažą gausiai tepkite ant abiejų bandelės pusių. Imkite bandelės pagrindą ir sluoksniais dėkite mėsainio ingredientus: salotų lapas, kepta vištienos filė, sūris, svogūnų griežinėliai ir pomidorai. Uždėkite bandelės viršų ir dėkite mėsainį penkioms minutėms į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kad išsilydytų sūris.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?