Kreminė VIŠTIENOS ir DARŽOVIŲ SRIUBA tik per 30 min.!
Ingridientai:
300 g Vištienos
1 Morka
3 Bulvės
7 Pievagrybiai
1 sauja Žirnelių
1 sauja Šparaginių pupelių
2 šaukšteliai Sultinio miltelių
1 šaukštas Miltų
2 šaukštai Grietinės.
300 g Vištienos
1 Morka
3 Bulvės
7 Pievagrybiai
1 sauja Žirnelių
1 sauja Šparaginių pupelių
2 šaukšteliai Sultinio miltelių
1 šaukštas Miltų
2 šaukštai Grietinės.
Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite virti į vandenį. Kai užvirs, nupilkite vandenį su putomis, užpilkite švaraus vandens ir vėl pastatykite virti. Suberkite žalius žirnelius, smulkiai pjaustytas bulves, morkas, šparagines pupeles. Įberkite vištienos sultinio. Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir suberkite kepti į keptuvėje įkaitintą sviestą. Kelias minutes apkepkite, įberkite miltų ir maišant pakepkite. Įdėkite grietinės ir išmaišykite. Grybus supilkite į sriubą ir išmaišykite. Virkite, kol vištiena bus minkšta.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?