ATRADIMAS: pieniškos SPURGYTĖS vos per keliolika min.!!
Ingridientai:
400 g miltų
1 stiklinė grietinės
1 stiklinė pieno
2 kiaušiniai
8 valgomieji šaukštai cukraus pudros
3 valgomieji šaukštai sviesto
1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
Aliejus virimui.
400 g miltų
1 stiklinė grietinės
1 stiklinė pieno
2 kiaušiniai
8 valgomieji šaukštai cukraus pudros
3 valgomieji šaukštai sviesto
1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
Aliejus virimui.
Miltus, jei reikia, persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais. Atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymo. Trynius gerai išplakame su cukraus pudra. Į gautą masę įmaišome miltus, grietinę, pieną bei gerai išmaišome. Tada supilame ištirpintą sviestą ir vėl išmaišome. Baltymus išplakame iki standžių putų ir įmaišome į bendrą spurgų masę. Formuojame mažas apvalias spurgytes (dydis svarbu, kad spėtų išvirti ir pats spurgos viduriukas). Spurgas verdame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?