ATRADIMAS: jogurtinis desertas "PASAKA"
Ingridientai:
400 g graikiško jogurto;
200 g maskarponės sūrio;
200 g mėgstamų uogų (braškių, aviečių, mėlynių ir t.t.);
50 g sausainių;
50 g cukraus;
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus.
400 g graikiško jogurto;
200 g maskarponės sūrio;
200 g mėgstamų uogų (braškių, aviečių, mėlynių ir t.t.);
50 g sausainių;
50 g cukraus;
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus.
Susmulkiname uogas ir sausainius. Iki vientisos masės sumaišome graikišką jogurtą, maskarponės sūrį, cukrų ir vanilinį cukrų. Šią paruoštą masę įmaišome į uogų ir sausainių masę. Paruoštą desertą dedame į norimą maistine plėvele išklotą indą ir keletui valandų dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?