скачать шаблоны dle Игры для Андройд
Registracija    Prisijungti
Prisijungimo panelė
» » » Purus apkepas su pievagrybiais, kiaušiniais ir špinatais

Greitai paruošiami / Pikantiški / Sotūs / Keptuvėje / Orkaitėje / Idėjos sveikai vakarienei / Apkepai / Daržovių patiekalai / Grybų patiekalai / Kiaušinių patiekalai

Purus apkepas su pievagrybiais, kiaušiniais ir špinatais

Purus apkepas su pievagrybiais, kiaušiniais ir špinatais Ingridientai:

8 kiaušiniai
400 g šaldytų špinatų
470 g pievagrybių
250 g tarkuoto fermentinio sūrio
2 skiltelės česnako
1 svogūnas
420 g grietinėlės
druska, pipirai pagal skonį.


Gaminimas:

Česnaką ir svogūną nulupame, susmulkiname nedideliais kubeliais. Pievagrybius supjaustome riekelėmis. Įkaitintoje keptuvėje pakepiname česnakus ir svogūnus, kol suminkštės. Suberiame pievagrybius ir dar kelias minutes pakepiname. Į keptuvę sudedame atitirpintus susmulkintus špinatus. Maišydami pakepiname porą minučių. Pagardiname druska ir pipirais. 4 kiaušinius išplakame su grietinėle ir puse tarkuoto fermentinio sūrio kiekio. Plakinį sumaišome su kepintomis daržovėmis. Supilame masę į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą. Apkepo viršų apibarstome likusiu fermentiniu sūriu ir uždedame 4 kiaušinius. Kepame iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 40 – 45 minutes, kol apkepas gražiai apskrus ir sutvirtės. Pjaustome ir ragaujame.

Skanaus!

Virtuvės šefas/-ė:Regina  12-09-2018, 11:46   Skaitė: 2453    ............
Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.