Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Ypatybės » Greitai paruošiami » Purus apkepas su pievagrybiais, kiaušiniais ir špinatais

    Purus apkepas su pievagrybiais, kiaušiniais ir špinatais

    55 min.min.

    Receptą mums atsiuntė: Jurgita

    Purus apkepas su pievagrybiais, kiaušiniais ir špinatais
    Ingridientai:

    8 kiaušiniai
    400 g šaldytų špinatų
    470 g pievagrybių
    250 g tarkuoto fermentinio sūrio
    2 skiltelės česnako
    1 svogūnas
    420 g grietinėlės
    druska, pipirai pagal skonį.


    Gaminimas:

    Česnaką ir svogūną nulupame, susmulkiname nedideliais kubeliais. Pievagrybius supjaustome riekelėmis. Įkaitintoje keptuvėje pakepiname česnakus ir svogūnus, kol suminkštės. Suberiame pievagrybius ir dar kelias minutes pakepiname. Į keptuvę sudedame atitirpintus susmulkintus špinatus. Maišydami pakepiname porą minučių. Pagardiname druska ir pipirais. 4 kiaušinius išplakame su grietinėle ir puse tarkuoto fermentinio sūrio kiekio. Plakinį sumaišome su kepintomis daržovėmis. Supilame masę į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą. Apkepo viršų apibarstome likusiu fermentiniu sūriu ir uždedame 4 kiaušinius. Kepame iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 40 – 45 minutes, kol apkepas gražiai apskrus ir sutvirtės. Pjaustome ir ragaujame.

    Skanaus!

    Peržiūros: 1915
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite

    Didelio susidomėjimo sulaukė...

    Purus varškės apkepas su vyšniomis
    Pievagrybiais įdaryti kiaušiniai
    Sotus ir purus bulvių apkepas su daržovėmis
    Rizotas su pievagrybiais
    Vištienos faršo kotletai su špinatais
    Įdarytos paprikos
    Salotos su pomidorais ir pievagrybiais
    Makaronų, kumpio ir kukurūzų apkepas

  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик