Varškėtukai kitaip - kepti ir itin greitai pagaminami
Ingridientai:
400 g varškės;
1 didelis kiaušinis;
300 g (didelė stiklinė) miltų;
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių;
Žiupsnelis druskos;
1 valgomasis šaukštas cukraus;
Pusė stiklinė maltų džiūvesėlių (apvoliojimui).
400 g varškės;
1 didelis kiaušinis;
300 g (didelė stiklinė) miltų;
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių;
Žiupsnelis druskos;
1 valgomasis šaukštas cukraus;
Pusė stiklinė maltų džiūvesėlių (apvoliojimui).
Varškę sumaišome su kiaušiniu, druska, kepimo milteliais ir cukrumi. Įminkome miltus. Drėgnomis rankomis formuojame nedidelius kamuoliukus ir pavoliojame maltuose džiūvesėliuose. Sudedame į skardą, išklotą kepimo popieriumi ir ranka šiek tiek priplojame prie dugno.
Įdedame į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių ir kepame apie 20 minučių, kol varškėtukai ima švelniai ruduoti.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?