Lazanija kitaip - suktinukai su sūrio padažu
Ingridientai:
8 vnt gatavų lazanijos lakštų,
250 g mėsos faršo,
1 svogūno galva,
druskos ir pipirų pagal skonį,
30 g sviesto,
2 valg. šaukšt. miltų,
2 stiklinės pieno,
50 g tarkuoto fermentinio sūrio.
8 vnt gatavų lazanijos lakštų,
250 g mėsos faršo,
1 svogūno galva,
druskos ir pipirų pagal skonį,
30 g sviesto,
2 valg. šaukšt. miltų,
2 stiklinės pieno,
50 g tarkuoto fermentinio sūrio.
Pirmiausia paruošiame lazanijos įdarą: pakepiname keptuvėje faršą su smulkintais svogūnais, pagardiname druska ir pipirais.
Toliau ruošiame padažą. Pakaitiname sviestą gilioje keptuvėje, maišant dalimis suberiame miltus ir pakepiname juos iki aukso spalvos. Paskui sumažiname ugnį ir pamažu maža srovele, pastoviai maišant supilame šiltą pieną. Nuolat maišant padažą kaitiname bent 15-20 min. Paskui suberiame tarkuotą sūrį ir dar paviriname 5 min.
Lazanijos lakštus paruošiame taip, kaip nurodyta ant pakuotės. Padėkliuką ar lėkštę ištepame aliejumi, išdėliojame lazanijos lakštelius, ant jų uždedame po 1-2 valg. šaukšt. padažo, ant viršaus – faršo. Stengiamės, kad įdaro nepatektų ant lazanijos lakštų kraštelių. Kiekvieną lakštelį atsargiai suvyniojame į ritinėlį. Ant kepimo skardos dugno užpilame šiek tiek padažo, išdėliojame lazanijos ritinėlius ir užliejame likusiu padažu.
Kepame 180°С orkaitėje maždaug 20 min. Per tą laiką ant padažo užsidės graži rusva plutelė. Paruoštus suktinukus išdėliojame į lėkštes ir patiekiame.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?