Pikantiški / Užkandžiai prie alkoholio / Vytinti / Užkandžiai / Sumuštiniai / Kiaulienos patiekalai –
ATRADIMAS: naminės vytintos dešrelės!![]() 3 kg kiaulienos; 100 g druskos; Skiltelė česnako; Maltas kardamonas, maltas muskatas, kalendra, pipirai pagal skonį. Gaminimas: Supjaustome mėsą kubeliais ~3 cm ir pasūdome 100 gramų druskos. Indą, kuriame sudėta mėsa uždengiame ir laikome savaitę 6 laipsnių temperatūroje. Po to nupilame susidariusį skystį ir kuo stambiau sumalame mėsą. Į gautą faršą sudedame prieskonius, labai smulkiai pjaustytą česnaką, išmaišome ir palaikome šaldytuve 1 parą. Po to sukemšame mėsą į plonas žarnas, kad jose nebūtų oro. Dešras sukabiname ant karties ir laikome 14 dienų vėsioje patalpoje, po to laikome apie 20 laipsnių patalpoje apie savaitę. Dešras galima valgyti vytintas arba virtas. Į mėsos faršą galite įdėti šiek tiek salietros, jei norite, kad jos būtų gražios raudonos spalvos. Skanaus :) |
Virtuvės šefas/-ė:Regina 12-09-2018, 11:46
Skaitė: 7929
............

Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.