Bulvių apkepas su parmezanu ir džiūvėsėliais
Ingridientai:
2 kg bulvių
1 vnt Mocarelos sūrio
100 g Parmezano sūrio
1 stiklinė pieno
120 g sviesto
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Džiuvesėliai pagal skonį.
2 kg bulvių
1 vnt Mocarelos sūrio
100 g Parmezano sūrio
1 stiklinė pieno
120 g sviesto
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Džiuvesėliai pagal skonį.
Išverdame bulves pasūdytame vandenyje, nusausiname. Gerai sutriname bulves į bulvių košę. Sumaišome pieną su ištirpintu sviestu, sudedame supjaustytą mocarelą ir visą sutarkuotą parmezeno sūrį. Įdedame druskos ir pipirų pagal skonį, sudedame sumaltas bulves, viską gerai išmaišome.
Masę sudedame į kepimo indą, kurį prieš tai ištepame sviestu.
Ant tolygiai paskirstytos masės užbarstome džiuvesėlių. Paliekame kiek pastovėti. Įkaitiname orkaitę ir kepkite 200 C temperatūroje apie 20 minučių iki kol apkepas pradės gelsti.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?