скачать шаблоны dle Игры для Андройд
Registracija    Prisijungti
Prisijungimo panelė
» » » ČIČINSKO kepsnys

Sotūs / Keptuvėje / Kepsniai, antrieji / Bulviniai patiekalai / Jautienos patiekalai / Kiaulienos patiekalai / Paukštienos patiekalai / Žvėrienos patiekalai

ČIČINSKO kepsnys

ČIČINSKO kepsnys Ingridientai:

500g virtų maltų bulvių,
300-400 g kiaulienos faršo,
2 kiaušiniai,
1 valgomasis šaukštas bulvių krakmolo,
žiupsnelis miltų,
druska,
1 svogūnas,
pipirai,
mėgiami mėsos prieskoniai,
marinuoti svogūnai,
pomidorų padažas. Gaminimas:

Virtas sumaltas bulves suminkome su krakmolu, kiaušiniu bei žiupsneliu miltų. Tešlą iškočiojame maždaug 0,5 cm storio ir supjaustome 3 cm ir maždaug 20 cm ilgio juostelėmis. Į kiaulienos faršą dedame smulkinto svogūno, pipirų, druskos ir prieskonių, įmušame kiaušinį ir gerai išminkome.

Imame gabalėlį faršo ir formuojame ovalų kotletuką. Dedame mėsą ant tešlos juostelės krašto ir vyniojame.
Čičinsko kepsnius geriausia kepti iki pusės aliejaus pripiltoje gilioje keptuvėje. Aliejų gerai įkaitiname ir dedame kepsnius. Kepame kol iš visų pusių švelniai paruduoja.
Patiekiame šiltus su marinuotais svogūnais bei pomidorų padažu.

Skanaus :)
Virtuvės šefas/-ė:Regina  6-06-2018, 10:35   Skaitė: 130226    ............
Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.