Jautienos ir daržovių troškinys
Ingridientai:
450 g šviežios jautienos, pjaustytos kubeliais
1 svogūnas, smulkiai pjaustytas
2 skiltelės česnako, smulkiai pjaustyti
2 saliero stiebai, smulkinti
1 vidutinė morka, pjaustyta griežinėliais
1 pastarnoko, pjaustyto kubeliais/griežinėliais
1 maža ropė, pjaustyta kubeliais
1/4 didelio griežščio, pjaustyto kubeliais
1 didelė ar kelios mažesnės bulvės, pjaustytos kubeliais
1 puodelis šaldytų žirnelių
1 šaukštelis džiovinto rozmarino
2 šaukšteliai 'Vorčesterio' padažo
3 šaukštai pomidorų pastos
4 puodeliai jautienos sultinio
3 šaukštai miltų
3 šaukštai aliejaus
Sauja šviežių petražolių, kapotų
Druskos ir pipirų pagal skonį.
450 g šviežios jautienos, pjaustytos kubeliais
1 svogūnas, smulkiai pjaustytas
2 skiltelės česnako, smulkiai pjaustyti
2 saliero stiebai, smulkinti
1 vidutinė morka, pjaustyta griežinėliais
1 pastarnoko, pjaustyto kubeliais/griežinėliais
1 maža ropė, pjaustyta kubeliais
1/4 didelio griežščio, pjaustyto kubeliais
1 didelė ar kelios mažesnės bulvės, pjaustytos kubeliais
1 puodelis šaldytų žirnelių
1 šaukštelis džiovinto rozmarino
2 šaukšteliai 'Vorčesterio' padažo
3 šaukštai pomidorų pastos
4 puodeliai jautienos sultinio
3 šaukštai miltų
3 šaukštai aliejaus
Sauja šviežių petražolių, kapotų
Druskos ir pipirų pagal skonį.
Jautieną apibarstykite miltais ir išmaišykite viską šaukštu, kad jautiena gerai jai pasidengtų. Atidėkite į šoną.
Puode įkaitinkite du šaukštus aliejaus. Apkepkite jautieną, kol paruduos. Jautieną išimkite, sudėkite į lėkštę.
Į tą patį puodą pilkite dar šaukštą aliejaus. Sudėkite visas supjaustytas ir susmulkintas daržoves (išskyrus žirnelius). Paskaninkite druska ir pipirais. Virkite 5-7 minutes.
Įdėkite pomidorų pastos ir gerai išmaišykite, kad daržovės pasidengtų pasta. Pakepkite 30 sekundžių.
Tuomet supilkite 'Vorčesterio' padažą, sultinį, sudėkite jautieną ir rozmariną. Viską virkite ant nedidelės ugnies uždengę dangčiu 1 valandą 30 minučių.
Tada nuimkite dangtį, sudėkite žirnelius ir dar pavirkite kelias minutes, kol padažas sutirštės, o žirneliai išvirs.
Apibarstykite petražolėmis ir tiekite.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?