Sotūs / Vegetariški / Keptuvėje / Maišyti / Mišrainės, salotos / Bulviniai patiekalai / Daržovių patiekalai / Grybų patiekalai –
ATRADIMAS: bulvių ir pievagrybių salotos!![]() 5 bulvės, virtos su lupena 15-20 nedidelių pievagrybių pusė raudonojo svogūno 1-2 marinuoti agurkai aliejus grybams kepti Padažui: 3 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus 1 valgomasis šaukštas baltojo vyno acto druskos juodųjų pipirų pagal skonį. Gaminimas: Grybus supjaustome griežinėliais ir apkepame iš abiejų pusių aliejuje, ataušiname. Tuo tarpu, nulupame bulves, jas ir agurkus supjaustome griežinėliais, o svogūnus – plonomis riekelėmis. Grybus, bulves, agurkus ir svogūnus sudedame į dubenį, sumaišome padažą, užpilame juo salotas ir lengvai permaišome. Skanaus :) |
Virtuvės šefas/-ė:Regina 7-07-2018, 13:53
Skaitė: 13748
............

Norėdami rašyti komentarus užsiregistruokite.