ATRADIMAS: bulvių ir pievagrybių salotos!
Ingridientai:
5 bulvės, virtos su lupena
15-20 nedidelių pievagrybių
pusė raudonojo svogūno
1-2 marinuoti agurkai
aliejus grybams kepti
Padažui:
3 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
1 valgomasis šaukštas baltojo vyno acto
druskos
juodųjų pipirų pagal skonį.
5 bulvės, virtos su lupena
15-20 nedidelių pievagrybių
pusė raudonojo svogūno
1-2 marinuoti agurkai
aliejus grybams kepti
Padažui:
3 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
1 valgomasis šaukštas baltojo vyno acto
druskos
juodųjų pipirų pagal skonį.
Grybus supjaustome griežinėliais ir apkepame iš abiejų pusių aliejuje, ataušiname. Tuo tarpu, nulupame bulves, jas ir agurkus supjaustome griežinėliais, o svogūnus – plonomis riekelėmis. Grybus, bulves, agurkus ir svogūnus sudedame į dubenį, sumaišome padažą, užpilame juo salotas ir lengvai permaišome.
Skanaus :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?