Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Ypatybės » Sotūs » Naujoviški kepti balandėliai

    Naujoviški kepti balandėliai

    Receptą mums atsiuntė:

    Naujoviški kepti balandėliai
    Ingridientai:

    Kopūstas
    1 kiaušinis
    2-3 šaukštai miltų
    žiupsnelis druskos
    pipirai pagal skonį
    kelios šakelės krapų viršūnėlių

    Įdariui:
    fermentinio sūrio ir kumpio pagal skonį

    Gaminimas:

    Kopūsto lapus ruošiame įprastai kaip reikia balandėliams. Įdarą ruošiame iš tarkuoto sūrio, supjaustyto kumpio gabalėlių ir smulkintų krapų. Sumaišome, pagal skonį dedame druskos ir pipirų.
    Ant kopūsto lapo dedame įdarą ir suvyniojame vokelius.
    Kiaušinį suplakame su prieskoniais, įpilame šiek tiek vandens, suberiame miltus ir suplakame grietinės tirštumo tešlą.
    Keptuvėje įkaitiname aliejų. Kopūstų vokelius "išmaudome" tešloje ir kepame iš visų pusių kol paskrus. Pagardiname grietine ar tirpintu sviestu.
    Peržiūros: 40056
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite

    Didelio susidomėjimo sulaukė...

    Varškėtukai kitaip - kepti ir itin greitai pagaminami
    Gardūs paplotėliai su sūriu
    Sūrio įdaras pievagrybiuose
    Naujųjų Metų šventinė žąsis
    Vegetariški balandėliai

  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик