Naujoviški kepti balandėliai
Receptą mums atsiuntė:

Ingridientai:
Kopūstas
1 kiaušinis
2-3 šaukštai miltų
žiupsnelis druskos
pipirai pagal skonį
kelios šakelės krapų viršūnėlių
Įdariui:
fermentinio sūrio ir kumpio pagal skonį
Kopūstas
1 kiaušinis
2-3 šaukštai miltų
žiupsnelis druskos
pipirai pagal skonį
kelios šakelės krapų viršūnėlių
Įdariui:
fermentinio sūrio ir kumpio pagal skonį
Kopūsto lapus ruošiame įprastai kaip reikia balandėliams. Įdarą ruošiame iš tarkuoto sūrio, supjaustyto kumpio gabalėlių ir smulkintų krapų. Sumaišome, pagal skonį dedame druskos ir pipirų.
Ant kopūsto lapo dedame įdarą ir suvyniojame vokelius.
Kiaušinį suplakame su prieskoniais, įpilame šiek tiek vandens, suberiame miltus ir suplakame grietinės tirštumo tešlą.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Kopūstų vokelius "išmaudome" tešloje ir kepame iš visų pusių kol paskrus. Pagardiname grietine ar tirpintu sviestu.

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?