Sultingi naminiai kibinai
Ingridientai:
Tešlai reikės:
700-800 g miltų;
200 g sviesto;
200 g grietinės;
šiek tiek druskos.
Įdarui reikės:
700 g kiaulienos faršo;
300-400 g svogūnų;
trupučio mėgiamų prieskonių;
250 g grietinės.
Ištirpiname sviestą, paliekame pravėsti. Tešlai skirtus produktus sudedame į dubenį, viską gerai išmaišome/išminkome. Tešlą nakčiai dedame į šaldytuvą. Išeina 20 labai didelių kibinų.
Svogūnus supjaustome. Į dubenį sudedame visus įdarui skirtus produktus ir viską gerai išmaišome. Formuojant kibinus, tešlą padaliname į 20 lygių rutuliukų, taip pat darome ir su mėsos įdaru. Imame vieną rutuliuką, iškočiojame apskritimą, per vidurį dedame mėsą, užlankstome kraštus.
Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 45 minutes.
Skanaus! :)

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?