Tikrai skanios bandelės su raugintais kopūstais
Ingridientai:
200 g raugintų kopūstų
50 g svogūnų
500 g miltų
stiklinė pieno
200 g margarino
2 kiaušiniai
2 šaukštai cukraus
50 g sviesto
10 g sausų mielių
žiupsnis druskos
200 g raugintų kopūstų
50 g svogūnų
500 g miltų
stiklinė pieno
200 g margarino
2 kiaušiniai
2 šaukštai cukraus
50 g sviesto
10 g sausų mielių
žiupsnis druskos
Pieną, margariną cukrų ir druską pakaitinti puode, kol ištirps margarinas. Šiek tiek atvėsinę, įmuškite kiaušinius ir viską gerai išmaišykite. Miltus sumaišom su sausom mielėm, į juos supilkite masę iš puodo ir išminkykite tešlą, jei reikia miltų dadėkite, kad tešla neliptų prie rankų. Paruoštą tešlą palikime 30-40 minučių, kad pakiltų. Tuo metu paruošime įdarą.
Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepinkite smulkiais kubeliais smulkintą svogūną, raugintus kopūstus, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol kopūstai suminkštės ir išgaruos vanduo. Įdarą atvėsinkite.
Iš mielinės tešlos iškočiokite paplotėlius, į vidurį įdėkite troškintų kopūstų ir formuokit bandelę. Viršų aptepkite kiaušinio ir vandens plakiniu.
Paruoštas bandeles kepkite 200 laipsnių orkaitėje, kol gražiai paruduos.
Skanaus.

Didelio susidomėjimo sulaukė...
Vardadieniai:
Raktažodžiai
AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniaiAPKLAUSA Visos apklausos
Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?