Įkelti receptą
Nesaugoti slaptažodžio
Pamiršai slaptažodį?  Registracija
  • Patiekalų tipai
    • Kalėdiniai patiekalai
    • Sveika vakarienė
    • Alkoholiniai gėrimai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Uogienės
    • Desertai, saldumynai
    • Gėrimai
    • Kepsniai, antrieji
    • Kepiniai, pyragai
    • Konservai
    • Košės, tyrės
    • Mišrainės, salotos
    • Padažai, kremai
    • Sriubos
    • Užkandžiai
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
  • Iš ko gaminami
    • Avienos
    • Bulvių
    • Daržovių
    • Grybų
    • Jautienos
    • Jūros gėrybių
    • Kiaulienos
    • Kiaušinių
    • Miltų ir kruopų
    • Paukštienos
    • Pieno
    • Sojų
    • Sūrio
    • Vaisių ir uogų
    • Veršienos
    • Žuvies
    • Žvėrienos
  • Gaminimo būdas
    • Ant laužo
    • Garuose
    • Keptuvėje
    • Maišyti
    • Marinuoti
    • Mikrobangėje
    • Orkaitėje
    • Rauginti
    • Rūkyti
    • Sūdyti
    • Suplakti
    • Šaldyti
    • Troškinti
    • Virti
    • Vytinti
  • Ypatybės
    • Aštrūs
    • Egzotiški
    • Ekonomiški
    • Greitai paruošiami
    • Pikantiški
    • Pusryčiams
    • Sotūs
    • Vegetariški
    • Alkoholio užkandžiai
  • Moterų kampelis
    • Dietos
    • Grožis
    • Laisvalaikis
    • Patarimai
    • Naudingi straipsniai
    • Įdomūs faktai
    • Sportas - mankšta
    • Vaikai
    • Pasidaryk pats
    • Namų ruoša
    • Kiemas, sodas
  • Horoskopai
    • Metų horoskopas
    • Mėnesio horoskopas
    • Savaitės horoskopas
    • Įvairūs horoskopai
  • KepamVerdam » Ypatybės » Vegetariški » Tikrai skanios bandelės su raugintais kopūstais

    Tikrai skanios bandelės su raugintais kopūstais

    Receptą mums atsiuntė:

    Tikrai skanios bandelės su raugintais  kopūstais
    Ingridientai:

    200 g raugintų kopūstų
    50 g svogūnų
    500 g miltų
    stiklinė pieno
    200 g margarino
    2 kiaušiniai
    2 šaukštai cukraus
    50 g sviesto
    10 g sausų mielių
    žiupsnis druskos

    Gaminimas:



    Pieną, margariną cukrų ir druską pakaitinti puode, kol ištirps margarinas. Šiek tiek atvėsinę, įmuškite kiaušinius ir viską gerai išmaišykite. Miltus sumaišom su sausom mielėm, į juos supilkite masę iš puodo ir išminkykite tešlą, jei reikia miltų dadėkite, kad tešla neliptų prie rankų. Paruoštą tešlą palikime 30-40 minučių, kad pakiltų. Tuo metu paruošime įdarą.
    Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepinkite smulkiais kubeliais smulkintą svogūną, raugintus kopūstus, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol kopūstai suminkštės ir išgaruos vanduo. Įdarą atvėsinkite.
    Iš mielinės tešlos iškočiokite paplotėlius, į vidurį įdėkite troškintų kopūstų ir formuokit bandelę. Viršų aptepkite kiaušinio ir vandens plakiniu.
    Paruoštas bandeles kepkite 200 laipsnių orkaitėje, kol gražiai paruduos.
    Skanaus.
    Peržiūros: 16948
        
    Norėdami komentuoti prisiregistruokite

    Didelio susidomėjimo sulaukė...

    Bandelės su lašinukais
    Purios bandelės su cinamonu
    Česnakinės bandelės su sūriu
    Skanios keptos stintos
    Purios mielinės bandelės su pieniškomis dešrelėmis

  • Desertai, saldumynai
  • Užkandžiai
  • Salotos, mišrainės
  • Karšti patiekalai
  • Greitai paruošiami
  • Ekonomiški patiekalai
  • Dietos
  •  www.horo.lt
    Vardadieniai:

    Raktažodžiai

    AISBERGAS, antienos užkandėlė, aperitivas, atostogos; horoskopas; zodiako ženklai;, BULVĖ, cukinija, grybų patiekalai, IMBIERINIAI, itališki patiekalai, italų virtuvė, kalakutienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, kava, KOKTEILIAI, LAVAŠAS, Lašiša, mandarinai, MORKA, Mėsos troškiniai, mėsos troškinys, obuolys, Orkaitėje, paukštienos patiekalai, pienas, pievagrybiai, pomidorai, SILKĖ, skani sriuba, sriuba su baravykais, Troškiniai, Troškinti, troškinukas, Užkandžiai, užkandžiai su antiena, varškė, čili, šventiniai

    APKLAUSA Visos apklausos

    Ar patinka naujas KepamVerdam dizainas?
    • Parašyti mums
    • Apie mus
    • Reklama
    счетчик счетчик счетчик