Ant grotelių kepta LYDEKOS FILĖ

Porcijų skaičius

2

Gaminimo laikas

30min.

Recepto sunkumas

Lengvas

Reikalingi ingridientai:

400 g Jūros lydekų filė
2 svogūnai
1 skiltelė česnako
10 g baziliko lapelių
1 baklažanas
4 vyšniniai pomidorai su šakelėmis
1 citrina
Druska, pipirai pagal skonį.

Gaminimas:

Susmulkinkite česnako skiltelę, žiedais supjaustykite svogūnus.
Lydekų filė gabalėlius sudėkite ant folijos lakšto, ant viršaus suberkite svogūnus, česnaką ir bazilikų lapelius. Paskaninkite žiupsneliu druskos ir pipirų. Gerai užsukite foliją ir dėkite ant grotelių. Kepkite maždaug 20 minučių. Ant grotelių išdėliokite stambiai supjaustytą baklažaną ir vyšninių pomidorų kekeles. Iškepusią žuvį išvyniokite iš folijos ir dar kelias minutes palikite ant grotelių, kad apskrustų. Patiekite su keptomis daržovėmis ir šlakeliu šviežiai spaustų citrinos sulčių.