Gaminimas:
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir kepimo indą išpurškiame aliejumi. Sutriname plautas braškes trintuvu iki piurė konsistencijos, kad gautųsi maždaug puodelis. Dideliame dubenyje sumaišome torto mišinį su braškinės želatinos milteliais, įmušame kiaušinius, supilame vandenį, aliejų ir paruoštą braškių piurė. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Supilame paruoštą masę į kepimo formą ir kepame maždaug 30-35 minutes, kol pagaliukas neaplimpa. Atvėsiname.
Viršutiniam sluoksniui dideliame dubenyje maišome sviestą, keletą braškių ir puodelį miltelinio cukraus. Gerai sutriname trintuvu, po to dar įdedame puodelį cukraus ir šiek tiek želatinos (apie šaukštelį, nebūtina), vėl gerai išmaišome. Paruošta mase aptepame pyrago viršų, puošiame braškėmis. Supjaustome norimo dydžio kąsneliais.