„Iceberg” salotos su saldžiaisiais pipirais ir kepta vištiena

Porcijų skaičius

4

Gaminimo laikas

30min.

Recepto sunkumas

Lengvas

Reikalingi ingridientai:

Aisbergo salota;
1 vnt. vištienos krūtinėlės;
3 saldžiųjų pipirų įvairių spalvų;
1 raudonas svogūnas;
1 raugintas agurkas;
200 gr konservuotų kukurūzų;
sauja alyvuogių;
1 stiebas saliero.

Padažui:
2 dalys majonezo;
1 dalis garstyčių;
Šviežių krapų.

Gaminimas:

Supjaustom šiaudeliais svogūną, saliero stiebą, pipirus. Keptuvėje apkepinam pasmulkintą krūtinėlę apie 2-4 minutes. Sudedam daržoves, dar pakepam 3-6 minutes. Supjaustom alyvuoges, raugintą agurką, kukurūzus, aisbergo salotą ir sudedam į dubenį.
Paruošiam padažą iš majonezo, garstyčių ir krapų.
Padažą galim tiekti atskirai, o galima ir permaišyti su viskuo kartu.
Patiekiam gražiai lėkštėje. Pabarstom šiek tiek čili pipirais.