Gaminimas:
Atsegamą 22 cm kepimo formą iškloti kepimo popieriumi (aš to nedariau, todėl pro tarpelius “prasiveržė” maskarponė ir teko šveisti orkaitę). * Sausainius sutrupinti, bananus supjaustyti, maskarponę sumaišyti su kondensuotu pienu, cinamonu ir apelsino žievele bei sultimis. * Sluoksniuojame: trečdalis sausainių, 2 smulkintų bananų gabalėliai, pusė maskarponės masės. Vėl: sausainiai, likę 2 bananų gabalėliai, likusi maskarponės masė ir ant viršaus – sausainiai. Kitą kartą norėčiau pamėginti ne sluoksniuoti, o sumaišyti viską. * Kepti iki 175 C įkaitintoje orkaitėje 40 min. * Knygoje rašo, kad skaniausias tinginys – šiltas. Bet tik ką ištrauktas iš orkaitės jis būna gana nestandus, todėl aš siūlau palaukti bent pusvalandį ir tik tada skanauti. Kakava barstyti taip pat siūlau kiek pravėsusį.