Gaminimas:
Pirmiausia, kad pupelės išvirtų greičiau, jas geriausia užmerkti šaltame vandenyje ir palikti nakčiai. Ryte ant vidutinės ugnies išvirti, svarbu nepervirti.
Kepiname duoną: Į įkaitintą keptuvę pilame aliejų, karštame aliejuje pakepiname kubeliais pjaustytą duoną. Duona reikėtų truputėlį pakepinti, kad įgautų švelnų rudai auksinį atspalvį. Baigus kepti suberti ar rankšluostinio popieriaus ir atvėsinti. Atvėsusią duoną sumaišyti su vėsiomis išvirtomis pupelėmis.
Ruošiame padažą. Dubenėlyje smulkia trintuve sutarkuojame sūrį, česnako skiltelę, smulkiai pjaustytus svogūno laiškus ir sumaišome su majonezu. Padažą geriausia į mišrainę dėti prieš patiekiant, kitaip duona gali suminkštėti ir bus nebe taip skanu. Jei reikia pabarstyti druska.