Gaminimas:
Sriuba. Puode įkaitinkite šlakelį aliejaus. Suberkite supjaustytą gabalėliais raudonąją papriką ir kepkite ant mažos ugnies maišydami, kol suminkštės. Suberkite susmulkintus svogūnus ir česnakus ir kepkite toliau, kol jie taps minkšti ir permatomi. Suberkite moliūgus ir visus prieskonius ir dar kepinkite apie 4 minutes. Supilkite kokosų pieną ir vandenį (sultinį). Uždenkite ir virkite ant mažos ugnies kol moliūgas taps visiškai minkštas. Sutrinkite viską blenderiu ir įberkite pagal skonį druskos, pipirų.
Patiekite su skrudintais avinžirniais.
Skrudinti avinžirniai:
Įkaitinkite orkaitę iki 220 C.Avinžirnius nupilkite, tada gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Kepimo skardą išklokite pergaentiniu popieriumi. Dubenėlyje sumaišykite aliejų, cukrų, cinamoną, druską ir pipirus. Šiame mišinyje išvoliokite avinžirnius taip, kad kiekvienas pasidengtų aliejaus mase. Pašaukite į orkaitę 20 minučių, tada sumaišykite ir pašaukite dar maždaug 10 minučių, arba kol avinžirniai taps traškūs.