Gaminimas:
Bulves nulupkite, supjaustykite plonomis riekelėmis ir sudėkite į keptuvę. Bulves kepkite apie 10 min. iki kol suminkštės ir šiek tiek apskrus. Bulves pagardinkite druska, pipirais.
Svogūnus supjaustykite, baltąsias svogūnų laiškų dalis suberkite į keptuvę su bulvėmis, ten pat berkite ir nedideliais gabaliukais pjaustytą kumpį bei pievagrybius.
Nublanširuokite brokolius, suskirstykite smulkiais žiedynais ir sudėkite į keptuvę. Permaišykite.
Indelyje išplakite kiaušinius, pieną, suberkite tarkuotą sūrį, žaliąsias svogūnų laišku dalis, pagardinkite druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais. Plakinį supilkite į keptuvę. Nemaišant kepkite porą minučių.
Keptuvę statykite į iki 200C įkaitintoje orkaitėje ir kepkite 15-20 min. iki kol bulvės bus minkštos, o viršus šiek tiek apskrus. Leiskite pravėsti 5 min., o tuomet pjaustykite kaip pyragą ir tiekite.
Labai sotus ir skanus Italijoje bei Ispanijoje ypač populiarus patiekalas, kuriam galima naudoti ir daugiau įvairių daržovių, grybų, mėsos, paukštienos.