Gaminimas:
Minkštą sviestą, cukrų, miltus, druską, kepimo miltelius ir avižinius dribsnius sudedame į vieną dubenį ir rankomis maišome, triname tarp pirštų, kol gausime daug drėgnų trupinių. Tešlą atidedame.
Kondensuotą pieną gerai suplakame su citrinos sultimis, tarkuota citrinos žievele, kiaušinio tryniu ir citrinos ekstraktu.
Nedidelę skardelę išklojame kepimo popieriumi. Į vidų beriame pusę tešlos ir rankomis suspaudžiame pyrago pagrindą. Ant viršaus supilame visą kremą ir užbarstome likusią tešlą. Pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepame, kol viršus gražiai paruduoja apie 50 minučių. Iškepusį pyragą paliekame atvėsti, tada bent dviems valandoms pastatome į šaldytuvą, kad sutvirtėtų.