Žieminė čili sriuba – tobulas desertas jaukiam vakarui

Žieminė čili sriuba tobulas desertas jaukiam vakarui

Galbūt stebitės, kodėl pavadinime čili priskyriau desertui. Tai iš tikrųjų tyčinė klaida, pabrėžianti, kaip dažnai neteisingai klasifikuojame patiekalus. Čili sriuba neabejotinai yra sotus pagrindinis patiekalas, o ne saldus valgio užbaigimas. Šis žiemos mėgstamiausias patiekalas derina šildančius prieskonius, švelnią mėsą ir pupeles, kad būtų tobula paguoda šaltuoju...

Auksiniai varškėčiai – lengvi ir gaivūs saulėtoms dienoms

Auksiniai varškėčiai lengvi ir gaivūs saulėtoms dienoms

Ar žinojote, kad auksiniais varškėčiai mėgaujamasi daugiau nei 30 Rytų Europos ir Rusijos šalių, kiekvienas su savo unikaliu prieskoniu? Šių lengvų, purių skanėstų rasite vasaros festivaliuose ir šeimos susibūrimuose visame regione. Paprastas jų paruošimas slepia sudėtingą skonį – pikantišką varškės sūrį, subalansuotą su saldžiu medumi ir...

Žiemiška čili sriuba – šildanti po šalto vakaro

Žiemiška čili sriuba šildanti po šalto vakaro

Galbūt nežinote, kad tradiciniuose pietvakarių čili receptuose dažnai naudojamas slaptas ingredientas: kakavos milteliai. Jie naudojami ne tam, kad žiemos čili skonis primintų desertą, bet tam, kad suteiktų gilumo ir sodrumo, kurie paverčia įprastą čili sriubą į kažką nepamirštamo. Kai šaltą vakarą maišote puodą naminio čili, dalyvaujate...

Švelnus varškės apkepas – namų jaukumo skonis

Švelnus varškės apkepas namų jaukumo skonis

Ar kada nors ragavote deserto, kuris yra ir saldus, ir lengvas? Minkštas varškės apkepas siūlo būtent tokį tobulą balansą. Jūs pajusite kreminę tekstūrą, kurią papildo traškūs sutrupinti sausainiai, o šviežios uogos suteikia ryškų skonio akcentą. Šis Rytų Europos įkvėptas desertas nereikalauja aukštų kepimo įgūdžių, tačiau jo...

Puslapis 1 iš 9 1 2 9

Sekite ir prenumeruokite