Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C (ventiliatorius 160 °C).
Nusausinkite antį popieriniu rankšluosčiu. Aštriu peiliu subadykite odą (nesudarykite mėsos), kad riebalai išsiskirtų ir oda taptų traški.
Antį iš vidaus ir išorės pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais.
Anties vidų įdarykite apelsinų ketvirčiais, citrinos ketvirčiais, per pusę supjaustyta česnako galvute, čiobreliais ir rozmarinais.
Anties kojas suriškite virtuviniu siūlu ir sparnelius užlenkite po apačia.
Ant kepimo skardos grotelių padėkite krūtine į viršų. Kepkite 60 minučių.
Kol antis kepa, mažame dubenyje sumaišykite medų, sojos padažą ir balzaminį actą, kad gautumėte glazūrą.
Po 60 minučių atsargiai išimkite antį iš orkaitės. Glazūrą tepkite ant odos, tada antį vėl įdėkite į orkaitę.
Kepkite dar 30 minučių, kartais aptepdami glazūra, kol oda taps giliai auksinė ir traški, o sultys bus skaidrios (vidinė temperatūra turėtų siekti 75 °C storiausioje šlaunies dalyje).
Prieš pjaustydami antį, palikite ją 15 minučių. Išimkite aromatines žoleles iš ertmės ir išmeskite.