Į vidutinio dydžio dubenėlį įmuškite kiaušinius. Įpilkite druskos, pipirų, ciberžolės ir citrinos sulčių (arba tamarindo pastos).
Kiaušinius išplakite šakute arba plaktuvu, kol jie taps putoti ir gerai sumaišyti.
Įmaišykite smulkiai supjaustytą svogūną, žalią čili pipirą ir kalendros lapelius.
Neprikepančioje keptuvėje vidutinio karštumo ugnimi įkaitinkite aliejų arba ghee.
Supilkite kiaušinių mišinį į keptuvę, sukratydami, kad jis pasiskirstytų tolygiai.
Kepkite 2–3 minutes, kol kraštai pradės kietėti, o apačia taps auksinės spalvos.
Švelniai pakelkite kraštus mentele, sulenkite omletą per pusę ir kepkite dar 1–2 minutes.
Perkelkite omletą į lėkštę, supjaustykite per pusę ir patiekite karštą.