Galbūt stebitės, kodėl pavadinime čili priskyriau desertui. Tai iš tikrųjų tyčinė klaida, pabrėžianti, kaip dažnai neteisingai klasifikuojame patiekalus. Čili sriuba...
Skaityti daugiauDetailsGalbūt stebitės, kodėl pavadinime čili priskyriau desertui. Tai iš tikrųjų tyčinė klaida, pabrėžianti, kaip dažnai neteisingai klasifikuojame patiekalus. Čili sriuba...
Skaityti daugiauDetailsAr žinojote, kad auksiniais varškėčiai mėgaujamasi daugiau nei 30 Rytų Europos ir Rusijos šalių, kiekvienas su savo unikaliu prieskoniu? Šių...
Skaityti daugiauDetailsGalbūt nežinote, kad tradiciniuose pietvakarių čili receptuose dažnai naudojamas slaptas ingredientas: kakavos milteliai. Jie naudojami ne tam, kad žiemos čili...
Skaityti daugiauDetails
Galbūt stebitės, kodėl pavadinime čili priskyriau desertui. Tai iš tikrųjų tyčinė klaida, pabrėžianti, kaip dažnai neteisingai klasifikuojame patiekalus. Čili sriuba ...

Ar žinojote, kad auksiniais varškėčiai mėgaujamasi daugiau nei 30 Rytų Europos ir Rusijos šalių, kiekvienas su savo unikaliu prieskoniu? Šių ...

Galbūt nežinote, kad tradiciniuose pietvakarių čili receptuose dažnai naudojamas slaptas ingredientas: kakavos milteliai. Jie naudojami ne tam, kad žiemos čili ...

Ar kada nors ragavote deserto, kuris yra ir saldus, ir lengvas? Minkštas varškės apkepas siūlo būtent tokį tobulą balansą. Jūs ...

Kaip ir Ievos lemtingas susitikimas su draudžiamu vaisiumi, pirmasis močiutės rudens obuolių pyrago kąsnis amžinai pakeis jūsų lūkesčius. Jūs iš ...