Dideliame puode vidutinio karštumo ugnimi įkaitinkite alyvuogių aliejų. Įdėkite susmulkintą svogūną ir pakepinkite 2–3 minutes, kol suminkštės.
Įmaišykite susmulkintą česnaką ir kepinkite dar 30 sekundžių, kol išsiskirs aromatas.
Įdėkite vištienos gabaliukus ir kepkite 4–5 minutes, kartais pamaišydami, kol vištiena iš visų pusių šiek tiek parus.
Įdėkite morkas, bulves, salierą ir raudoną papriką. Gerai išmaišykite ir kepinkite dar 3 minutes.
Įmaišykite pomidorų pastą, čiobrelius, raudonėlius, lauro lapą, druską ir juoduosius pipirus. Išmaišykite, kad daržovės ir vištiena būtų apgaubtos prieskoniais.
Įpilkite vištienos sultinio ir vandens. Užvirinkite mišinį, tada sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite 20 minučių.
Įdėkite šaldytus žirnelius ir virkite dar 5 minutes arba kol daržovės suminkštės, o vištiena bus išvirusi.
Išimkite ir išmeskite lauro lapą. Paragaukite ir pagal skonį pagardinkite.
Patiekite karštą, papuoštą šviežia petražole.